Career & Education

Back to overview

VCA-VOL (Voor Operationeel Leidinggevenden)

De opleiding VCA-VOL is bestemd voor operationeel leidinggevenden. Leidinggevenden spelen een belangrijke rol bij het opzetten, implementeren en handhaven van het veiligheidsbeleid. ‘Goed voorbeeld doet volgen’, maar dan moet de leidinggevende wel over voldoende kennis beschikken.

Nummer HF06
Bedrijfsnaam SGS Search Opleidingen B.V.
Contactpersoon Bas Smulders
Adres Meerstraat 7
Postcode/Plaats 5473 ZH HEESWIJK
Telefoonnummer 088 2146 600
E-mailadres .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Organisatie opleiding SGS Search Opleidingen B.V.
Soort opleiding Cursussen kunnen op basis van open inschrijving worden gevolgd. Tevens behoren in-company cursussen tot de mogelijkheden. De opleiding is ook digitaal te volgen.
Doelgroep Engineers, ploegleiders, leidinggevenden
Totale duur 3 dagen. Digitaal: ong. 16 uur
Intensiteit 3 aaneenvolgende dagen met afsluitend het VCA-examen. Bij incompany cursussen bepaalt de organisatie de intensiteit.
Tijdstippen/dagen De diverse cursussen staan ingepland volgens de cursusplanner op: www.searchbv.nl. Data voor in-company cursussen worden in overleg vastgesteld. Uiteraard zijn de drie cursusdagen ook in de avonduren en/of het weekend te organiseren.
Niveau MBO/ HBO
Vereiste voorkennis Nee
Kosten Vanaf 225 euro (exclusief examenkosten) Digitaal: vanaf 45 euro (exclusief examenkosten)
Locatie Cursussen (op basis van open inschrijving) worden verzorgd in Amsterdam, Groningen en Heeswijk. In-company cursussen kunnen op uw locatie worden verzorgd. Digitaal: overal
Minimum aantal deelnemers 6 cursisten. Digitaal: 1 persoon